NEREALUSIS RUTULINIS ODOS BALZAMAS

NEREALUSIS RUTULINIS ODOS BALZAMAS

 

Prekės ženklas „Kokoso baby“ įkurtas su misija kurti aukštos kokybės produktus, pagamintus iš natūralių ir draugiškų ingredientų, kurie pateisintų tėvų poreikius ir puoselėtų mažylių jautrią odą. Vienas iš siūlomų „Kokoso baby“ produktų yra rutulinis odos balzamas, kurio sudėtį sudaro aukštos kokybės, ekologiški ir natūralūs komponentai, tokie kaip:  ekologiškas kokosų aliejus, taukmedžio sviestas, bičių vaškas ir kiti, augaliniai aliejai, pasižymintys drėkinamomis ir raminamomis savybėmis. Visi ingredientai veikdami kartu sukuria apsauginį odos barjerą, neleidžiantį odai prarasti drėgmės ir švelnumo.

 

Viena iš išskirtinių „Kokoso baby“ rutulinio balzamo savybių – patogi pakuotė, kurios dėka, galima produktą visur neštis su savimi kartu ir naudoti tikslingai tepant probleminėje vietoje. Balzamas padeda nuraminti ir sudrėkinti sudirgusią odą, esant sausoms dėmėms, suskerdėjusioms lūpoms ar nuo vystyklų keitimo atsiradusiems bėrimams. Taip pat, dėl savo skalsios sudėties nepaliekamas joks riebus ar lipnus sluoksnis ant odos, bet tuo pačiu sukuriamas apsaugos skydas nuo neigiamo aplinkos poveikio.

  

Sekanti svarbi rutulinio balzamo savybė – saugi sudėtis. Produkto sudėtyje nėra jokių kenksmingų medžiagų, dirbtinių kvapiųjų medžiagų, ftalatų ir parabenų. Produktų pakuotės yra pagamintos iš perdirbtų medžiagų, todėl galite būti visiškai ramūs, kad jūsų mažyliai yra apsaugoti nuo žalingų medžiagų.

 

Svarbu pridurti, kad balzamas yra dermatologų patikrintas ir tinka net jautriausiems odos tipams, o atidžiau panagrinėjus produkto teikiamą naudą galima paminėti, kad rutulinis balzamas ne tik drėkina, bet ir gydo problematinę odą. Pavyzdžiui, gali nuraminti odos paraudimus, kuriuos sukelia egzema ar atsiradęs bėrimas nuo vystyklų. Na o sudėtyje esantys ingredientai, veikdami kartu, skatina odos regeneraciją, todėl kūdikio oda tampa švelni, lygi ir apsaugota.